Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Website

Web-meester wordt u aangeboden door Globadev. Deze website werd gebouwd Cheryl Van Kempen en is gebouwd met WordPress. Een ander content management systeem dat Globadev/Web-meester gebruikt is Concrete 5. 

Afbeeldingen

Afbeeldingen zijn ofwel eigen werk, stock foto’s van Depositphoto’s en andere stock foto leveranciers. Graits afbeeldingen komen meestal van Pixabay.

Muziek

Muziek gebruikt in de youtube video’s komt van Epidemicsound.com.

Copyrights

Op alle teksten, afbeeldingen en andere creatieve uitingen berusten copyrights. Het past bij Globadev/Web-Meester om zo open mogelijk te werken en zo veel mogelijk te delen. Daarom benadrukken we dat u gebruik kunt maken van het citaatrecht: Citeren is geoorloofd zonder toestemming van de maker van een werk, wanneer er rekening wordt gehouden met de persoonlijkheidsrechten van de maker(s) zoals bron- en naamsvermelding en of het werk al openbaar gemaakt is. Behandel gratis toegankelijke content daarom alsof het gepubliceerd is onder Creative Commons rechten, Attribution-ShareAlike. Publicaties waar u voor moet betalen, of die alleen toegankelijk zijn met een abonnement of ‘familieleden’, moeten behandeld worden als copyrighted materiaal en mogen niet verder gedistribueerd worden zonder expliciete schriftelijke toestemming van Globadev.